ONZE DIENSTEN

Kantoorschoonmaak met Gevoel bij Liënka

Jong en Betrouwbaar

Liënka vertegenwoordigt een jong, toegewijd schoonmaakbedrijf dat met plezier klaarstaat om uw kantoor schoon te maken en te onderhouden.

Een Helpende Hand

Wij bieden u de helpende hand in het schoonhouden van uw kantooromgeving. Liënka neemt de volledige verantwoordelijkheid voor uw schoonmaakwerkzaamheden op zich.

Toegewijde Schoonmaakmedewerkers

Onze toegewijde schoonmaakmedewerkers voeren met genoegen alle schoonmaaktaken voor u uit. Hierdoor kunt u zich ongestoord richten op de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf.

Vertrouwd Gezicht

Met vaste schoonmaakmedewerkers weet u altijd wie uw kantoor schoonmaakt, zelfs wanneer u er niet bent. We overleggen met u over uw schoonmaakbehoeften, of dit nu dagelijkse, wekelijkse of periodieke werkzaamheden betreft.

Uitgebreide Diensten

Naast kantoorschoonmaak kunnen wij ook uw facilitaire behoeften verzorgen, zoals koffie, thee, toiletpapier, zeep, handdoeken en zelfs glasbewassing voor ramen, zowel intern als extern.

Partnerschap en Kwaliteit

Wij bieden maatwerk door nauw samen te werken als uw betrouwbare partner. Onze goed opgeleide, enthousiaste en verzorgde medewerkers zetten zich in voor een optimale schoonmaakervaring.

Uitgebreide Aandacht

Wij zorgen voor de schoonmaak van diverse ruimten binnen uw kantoor, zoals sanitair, ontvangstruimtes, administratiekantoren, praktijkruimtes, koffiehoeken, kantines, en zorgen zelfs voor schone ramen, zowel binnen als buiten.

Flexibele Tijden

Wij zijn beschikbaar op tijden die u het beste uitkomen. Onze werkdag begint om 5 uur 's ochtends en loopt door tot 8 uur 's avonds.

Liënka Schoonmaak staat voor kwaliteit en zorg in elk aspect van uw kantoorschoonmaakbehoeften.